Etsi

Voit liittyä jäseneksi tai kannattajajäseneksi maksamalla jäsenmaksun.

Nivalan Suunnistajien jäsenmaksut ovat vuonna 2022 seuraavat:

- aikuiset 20 €
- nuoret alle 18-vuotiaat 10 €
- perhejäsenmaksu 40 € ( 2 aikuista + kaikki alle 18-vuotiaat saman perheen jäsenet)
- kannattajajäsenmaksu 20 € 

Maksu Nivalan Suunnistajien tilille POP
IBAN:
FI82 4749 0010 0259 12
Viestiksi nimi (nimet), ketä maksu koskee.

Ajankohtaista asiaa ja jäsenetuja 2022: 

Iltarastit alkavat pian. Vihdoin voimme aloittaa rastit normaaliin tapaan. Muista maksaa jäsenmaksu ennen kauden aloitusta. 
 
Jäsenmaksut pysyvät ennallaan ja hinnat sekä tilinumero löytyvät jäsenyys sivulta. Jäsenyys kannattaa sillä NiS:n jäsenenä voit osallistua NiS:n järjestämille kunto- ja iltarasteille ilmaiseksi, myös EMIT-vuokra on ilmainen.

Seura maksaa AM-, SM- sekä kansallisten kisojen osanottomaksut. (ei koske rastiviikkoja,tunturisuunnistusta, ulkomailla järjestettäviä kisoja) 

Kansallisiin kisoihin on kolmen kilpailun omavastuu, josta jokainen huolehtii itse.  Seura maksaa myös alle 20-vuotiaiden lisenssin. 

Yksi seuran tärkeimmistä varainhankinnoista ovat erilaiset talkoot. Mahdollisista talkoista ilmoitamme wa- viesteillä. Mikäli et ole viestiringissä, ota yhteyttä johtokuntaan. Iltarasteja järjestämme tänä kesänä neljä kertaa. Uusia innokkaita apureita tarvitsemme mukaan järjestelyihin. Ilmoittautua voi iltarastien vastuuhenkilöille. 
Suunnistuskoulu alkaa lumien sulattua. Ilmoitamme siitä seuran sivuilla sekä wa-viestillä. 
 
Syyskuussa 16.9. järjestämme AM-yö suunnistuskisat. 
 
Jukolanviesti järjestetään Mynämäellä. Viestiin on ilmoitettu 3 Venla-joukkuetta ja 2 Jukola-joukkuetta, seura kustantaa jäsenilleen myös matkan Jukolanviestiin.